Gradonačelnik ne sme pred građane Zrenjanina!

Banatski festival vina je održan u subotu 18. maja u dvorištu Gradske kuće. Ulaz je bio otvoren za sve zainteresovane građane. Pored vina, članovi koalicije “Voda i sloboda – NADA – Ujedinjena opozicija Zrenjanin” su bili zainteresovani da pitaju gradonačelnika Sima Salapuru gde je zapelo sa čistom pijaćom vodom koja je više puta obećana od strane istog. 

Po protokolu koji su najavili organizatori, gradonačelnik je trebalo da u 17h otvori manifestaciju. Međutim rok se produžio prvo do 18, a potom i do 19 časova kada je i svim prisutnim građanima bilo jasno da gradonačelnik Simo Salapura nema hrabrosti da stane pred svoje sugrađane i suoči se sa svojom realnošću. 

Nakon Dana piva, Zrenjanin organizuje vinski festival, postavljamo pitanje da li će ikada u ovom gradu biti manje festivala i lažnih obećanja, a više čiste vode i slobode?

Posle današnjeg debakla SNS vrhuške svima je jasno da je vlast u Zrenjaninu poljuljana i da su građani spremni da 2. juna svojim glasom podrže koaliciju “I voda i sloboda” i nakon 12 godina uništavanja grada promene vlast u njemu.