Vučić da podnese ostavku iz zdravstvenih razloga

Režimski tabloidi koji sebe nazivaju medijima i plaćenici režima koji se predstavljaju kao politički analitičari besramno napadaju novinara N1 televizije Miodraga Sovilja samo zato što je časno radeći svoj posao suočio predsednika Srbije Aleksandra Vučića s dokumentom koji otkriva sukob interesa i upletenost njegovog najbližeg saradnika i ministra policije Nebojše Stefanovića u kriminalne aktivnosti. Hajka režimskih jurišnika na jednog novinara i na televiziju za koju radi rasplamsala se prethodna dva dana sve do optužbi za ugrožavanje života predsednika Srbije.

Ako zaista Aleksandru Vučiću život može da ugrozi pitanje novinara koje nije unapred naručio, a koje mu se ne sviđa, neka podnese ostavku iz zdravstvenih razloga i posveti se neophodnom lečenju.

Sloboda govora i sloboda medija su vitalno ugroženi u Srbiji i zato je interes društva da retke preostale iskre slobode, novinare i medije koji pošteno i stručno rade svoj posao podrži i osnaži, a ne da ih napada zbog kilavog predsednika kojem i dlaka na telefonu smeta.