Dugim cevima na aktiviste opozicije u Zrenjaninu!

Juče tokom snimanja spota Pokreta Promene u fokusu – PUF koji je posvećen selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, na fudbalskom terenu u selu Ečka, policija je naoružana dugim cevima i pod punom ratnom opremom prekinula snimanje istog.

Naime, uz video snimak koji se može pronaći na fejsbuk stranici “Pobuna Zrenjanina” možemo videti u prvom mahu lice koje se predstavlja kao odgovorna osoba za održavanje terena i koje je na veoma bahat i nepristojan način prekinula snimanje i zahtevala da se odmah napusti teren tvrdeći da je reč o “privatnoj svojini”.

Pitamo se od kada su javni sportski tereni namenjeni za sport i rekreaciju i ostale aktivnosti građana postali privatna svojina?


Nakon takozvane intervencije dotične osobe koja je pozvala policiju ista dolazi naoružana puškama i obezbeđena pancirima i šlemovima. Neupućeni bi rekli da su došli na poziv za razbijanje organizovanih terorističkih grupacija. Međutim, izgleda da u Republici Srbiji oni koji misle drugačije imaju istovetan tretman kao i teroristi.

Ovaj događaj predstavlja apsolutni nonsens u dosadašnjem postupanju režima prema opozicionim aktivistima.

https://www.facebook.com/watch/?v=783287010660406