STOP NAPADIMA NA KTV TELEVIZIJU

Promene u fokusu – PUF ovim putem javno zahteva da se odmah zaustavi medijska hajka na jedinu slobodnu lokalnu televiziju u Srbiji, odnosno KTV Zrenjanin.


Tokom prethodnih dana svedoci smo izjava, prvo ministra Dejana Ristića, a potom i Dejana Vuka Stankovića koje su za cilj imale diskreditaciju i pokušaj pritiska na državne institucije da se ova televizija ugasi, kao i mnoge druge tokom perioda vlasti SNS.


Ova zrenjaninska televizija je davnih dana postala sinonim za slobodu medija, ne samo u svom gradu već i širom regiona. Redovno imamo priliku zahvaljujući entuzijazmu pojedinaca koji rade posao onako kako se taj posao zaista i radi, da čujemo različita mišljenja, predloge i kritike što u naprednjačkoj Srbiji nije karakteristika medija.

Studio KTV je mesto susreta različitih ljudi, od političara i vlasti i opozicije do profesora i raznih uglednih ljudi iz struke. Kao takvi su neprocenjivo blago u medijskom mraku koji Srbija doživljava tokom vlasti Aleksandra Vučića.

PUF će uvek jasno i nedvosmisleno stajati rame uz rame sa onima koji se bore za istinu i slobodu, bili oni novinari KTV televizije, borci za zdravu sredinu iz Jadra ili banatski paori.
Stajati zajedno i boriti se na delu, jer se samo na muci poznaju junaci!